Om Benløse slagteren


Benløse Slagteren er en moderne slagter og delikatesseforretning, med måltids løsninger til ethvert formål. Vi brænder for at skabe en god mad oplevelse, med friske råvarer af den bedste kvalitet.
Vi holder fast i alle de gode gamle traditioner, og kærligheden til den gode madoplevelse, kombineret med alle de nye spændende muligheder.

Benløse Slagteren tror på,at dyrevelfærd og kvalitet hænger sammen. Oksekød er ikke bare oksekød. Kvaliteten afhænger blandt andet af dyrenes levevilkår, fodring og selvfølgelig hvilken kvægrace kødet kommer fra.

Benløse slagtere har igennem 72 år været kendt som byens førende slagterforretning, med hovedvægten lagt på hjemmelavede specialiteter i så høj kvalitet, at på fagmesser, nationalt og internationalt har vi

høstet stor anerkendelse og indtil nu har vi fået præmieret vores produkter med 65 medaljer 65 diplomer og 2 pokaler.

Benløse Slagterens butik er fyldt med hjemmelavet pålæg, pølser, røgvare, færdigretter, varme retter, smørrebrød og kødpakker, samt et stort udvalg af specialiteter.

Vi leverer alle former for arrangementer, vi kan tilbyde buffeter, koldt bord, frokostanretning, pølseborde, madkurve, helstegte pattegris, grill arrangementer, smørrebrød og menuer til alle slags feste.

Benløse Slagteren tilbyder også levering af jeres frokostordning, af bedste og højeste kvalitet, lavet af sunde og hjemmelavede råvare, vi levere til virksomheder, kontorer, forretninger, skoler og institution.

Vi kører på hele Sjælland og Lolland, Falster, mod et mindre kørselsgebyr. Køb dine slagtervarer på nettet, mail dine ønsker til os når det passer dig, du kan bestille alt i kød og pålæg - og få det leveret lige til døren, udbringning alle hverdage efter aftale...


 

Nedenfor vises et lille udpluk af tilbagemeldinger fra vores kunder..

 • Mvh. Kristina
  Hej. Super mad vi fik den 1/12. Frisklavet salat og dejligt mørt velsmagende kød. Alle gæsterne var imponerede.
  Mvh. Kristina
 • Mange hilsner Lise R.
  Først rigtig glædelig jul samt et godt nytår TUSIND tak for den utrolige skønne mad i kom med d. 21 december 2012 i Gyrstinge. Det var simpelthen en fornøjelse at sætte tænderne i kød samt tilbehør. Alle gæsterne har rost maden til skyerne- og den ros forfortjener i at få- det var jo ikke mig ! :-)
  Mange hilsner Lise R.
 • Mange hilsner fra Erik og Lisbeth, 2730 Herlev
  Kære Benløse Slagter Vi ønsker dig og dit personale rigtigt godt nytår. 2013 Og siger tak for dejligt kød. pakke fra jer det er ikke sidste gang vi bestiller.
  Mange hilsner fra Erik og Lisbeth, 2730 Herlev
 • Venlig hilen Ingrid Petersen
  Mange tak for den gode/fine frokost, som jeg fik meget ros for af mine gæster, den ros sender jeg videre til jer, som har leveret det til mig.
  Venlig hilen Ingrid Petersen
 • Hilsen Lone Simonsen
  Det var super godt og der var rigeligt
  Hilsen Lone Simonsen
 • Anja H
  Mange tak for et utroligt velsmagende fest måltid, der var absolut ikke en finger at sætte på maden, der var nok til alle" og lidt til " alle syntes det smagte vidunderligt .Kødet var mørt, og stadig en dejlig kulør og saftigt. Tak for i var her til tiden, vi vil helt sikkert bruge jer igen.. Mvh og endnu engang tak
  Anja H