Buffet & Menu


Buffet 21

• Marinerede sild med løg • Patè med rødbeder • Rejer og æg med mayonaise og citron • Leverpostej m/champignon og bacon • Frikadeller med rødkål • 2 slags ost

min. 10 kuverter excl. brød,fedt og smør

Pris pr.kuvert kr. 129,-

Buffet 22

• Marinerede sild med løg • Frikadeller med rødkål • Lun leverpostej m/champignon og bacon • Kamsteg m/sprød svær • Rejer og æg m/mayonaise • Røget skinke med røræg • 2 slags ost

min. 10 kuverter excl. brød,fedt og smør

Pris pr.kuvert kr. 139,-

Buffet 23

• Lune pandekager med spinat og skinke • Fersk røget laks på salatbund med rejer, asparges, halve æg, dressing og flutès • Glaseret skinke med flødebagte • kartofler, blandet grøn salat og dressing • Kylling på salatbund med ærter • ananas, peanuts, dressing og flutès • Nøddekage med sherrycreme og fersken

min. 10 kuverter excl. brød,fedt og smør

Pris pr.kuvert kr. 188,-

Fiskebord

• Graved laks m/ sennepsdressing • Ørredsalat m/ ananas, pasta og rejer • Røget hellefisk med røræg og asparges • Dampet laks m/ mayonaise rejer og kaviar • Rejer med melon og dressing • Torskeanretning m/ ananas, rejer og asparges • Her til serveres brød.

min. 15 kuverter

Pris pr.kuvert kr. 298,-

Den lille buffet

• Graved Skinke med dild dressing • Hjemmelavet glaseret røget skinke (kold) • Med flødekartofler Og kartoffelsalat • Mixed salat med dressing

min.10 kuverter excl. brød og smør

Pris pr.kuvert kr. 114,-

Fest menu 10

Forret: • 2 tarteletter med hønsekød og asparges
Hovedret: • Gl.dags oksesteg med sovs,kartofler,asier og tyttebær
Dessert: • Hjemmelavet nougatis med frugter og vafler
(Hovedretten kan også være kalvesteg eller flæskesteg)

min. 10 kuverter

Pris pr.kuvert kr. 149,-